Sápi Tímea Kézműves Gyümölcsbor manufaktúra

Sápi Tímea Kézműves Gyümölcsbor manufaktúra

Magyarország első kézműves gyümölcsbor manufaktúrája, ami rengeteg munka és családi összefogás eredményeként jött létre. Borainkat a legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel készítjük. Számunkra ez egy küldetés, melyben a családi örökségünket szeretnénk Önökhöz eljuttatni. Ez a hagyomány már több generáción keresztül csiszolódik.

Számos díjat nyertünk már rangos belföldi és külföldi bor versenyekem, megmérettetéseken. Amire a legbüszkébbek vagyunk, az a Prémium Hungaricum elismerés, ami egyben védjegyoltalom is.

 

Sápi Csaba: tulajdonos/borász

Falun nőttem fel, mindent amit tudok a nagyszüleimtől, a szüleimtől tanultam. Külföldi cégeknél is elhelyezkedtem, hogy ismerteimet bővíthessem. De mindezek ellenére, a technológiát saját magam fejlesztettem ki. Hosszú idő után családi vállalkozást indítottam, amivel meg szeretném mutatni hogy 100% gyümölcsből, jó alap anyagokból milyen magas minőségű gyümölcsborokat lehet készíteni. Számunkra elképzelhetetlen, hogy termékeinkbe mesterséges aromákat, színezékeket tegyünk! Boraimat lányomról neveztem el, ezzel fejezem ki fontosságát, tisztaságát, értékét az általam készített boroknak. Ajánlom boraimat azoknak akik szeretik a természetes ízeket, illatokat és oda figyelnek egészségükre!

” Minőségi terméket , minőségi embereknek”! Egészségükre!

 

Sápi Tímeaborász

Ismereteimet, tapasztalataimat a gyümölcsbor készítésről elsősorban a családomtól tanultam meg. Ezt a gyönyörű szakmát tanultam, illetve tanulom is, bor és pezsgő gyártó végzettségemmel, 6 hónap gyakorlaton voltam kint Burgundiában (a Michelangelo program keretében), ahol sok szakmai tapasztalatot szereztem. Számomra a legnagyobb kincs itthon van, szeretném ha mindenkihez eljutna ez a nagyság. Örülök, hogy része lehetek egy olyan családi vállalkozásnak amiben megvalósíthatom önmagamat. Egy kis darabkát magamból, hazánkból!

Telefonszám
+36205672743